Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

На вулиці Олександра Бідного працівники «Полтававодоканалу» відремонтували водопровідну мережу

Працівники «Полтававодоканалу» оперативно ліквідували аварію на водопровідній трубі на Олександра Бідного, 2. Незручностей із водопостачанням під час ремонтних робіт мешканці не відчули.

Про це інформує прес-служба “Полтававодоканалу”.

Аварія сталася на сталевій трубі, діаметром 200 мм. Глибина її залягання – близько 1.8 м.

До нашої аварійно-диспетчерської служби вночі надійшов виклик від мешканців, що тут стався витік води з-під землі. Зранку наша бригада оперативно приступила до роботи. Швидко знайшли місце витоку і все полагодили. Скарг від мешканців немає, водопостачання здійснюється у повному обсязі”, – розповів майстер з ремонту водопровідних мереж Володимир Верблюд.

За словами комунальника, пошкодженій трубі вже кілька десятків років:

Вона прокладалася в кінці минулого століття, тому термін її експлуатації поступово добігає до кінця. Саме зношеність – основна причина аварій на водогонах та на каналізації”, – пояснив Володимир Верблюд.

Ремонт водогону на Олександра Бідного завершився орієнтовно близько 16:00.

Добре, що поруч із нашою трубою не пролягають комунікації інших установ. У такому випадку ремонтні роботи, звісно, тривають довше, копати потрібно вручну. Так що в даному випадку спрацювали швидко, навіть погода нам допомагала: день був сонячний та привітний”, – сказав майстер.

Полтавка Ліана Дзюба проживає неподалік від місця аварії, на вулиці Чураївни. Полтавським водоканалом, каже, задоволена:

Проживаю на Леваді з 1989-го року. За увесь цей час не пригадаю, щоб були якісь проблеми із водопостачанням чи з каналізацією. Вода є завжди, і холодна, і гаряча. І завжди чиста. Взагалі, я не чула, щоб у нашому будинку хтось скаржився на проблеми з водою”, – розповіла полтавка.

Нагадуємо: у випадку аварій на водопровідних та каналізаційних мережах звертайтеся до аварійно-диспетчерської служби «Полтававодоканалу».

Телефони: 56-96-00, (050) 49-55-700, (098) 16-55-700.

Перейти до вмісту