Ви тут:
Культура Суспільство 

MARUV готова відмовитися від виступів у Росії заради Євробачення

Переможниця Національного відбору на Євробачення-2019 MARUV зробила заяву після того, як її участь у пісенному конкурсі, який пройде в Ізраїлі, опинилася під загрозою.

На своїй сторінці у Фейсбуці виконавиця написала, що заради участі в Євробаченні 2019 вона готова відмовитися від запланованих гастролей у РФ. Про це повідомляє ZIK.UA.

«Ви, напевно, вже чули про договір між учасником від України і НТКУ, який повинен бути підписаний сьогодні до обіду. Я готова відмовитися від виступів у Росії. У прямому ефірі відповіла на всі питання, які цікавили журі. Я не відвідувала Крим з 2014 року. Не порушувала жодного Закону України. А також готова взяти на себе всі витрати щодо участі в міжнародному конкурсі», – зазначила артистка.

«Я – українка, люблю свою країну та пишаюся тим, що буду представляти Україну в Тель-Авіві на міжнародному конкурсі «Євробачення – 2019» незважаючи на те, що за добу я отримала пропозиції від трьох різних країн представляти їх. Але моя відповідь категорична – я виступаю від України і ніяк інакше!», – написала MARUV.

Також вона повідомила, що, згідно з договором, їй заборонена будь-яка імпровізація на сцені без затвердження НСТУ.

Перейти до вмісту