Костянтин Грубич розгорне польову кухню у Полтаві
Відомий телеведучий Костянтин Грубич їде до Полтави зі спецпроектом “Польова кухня”. Ця рубрика стартувала на “1+1” у програмі “ТСН-Тиждень” у жовтні минулого року.
Про свій візит до Полтави телеведучий написав на своїй сторінці у Фейсбук. Окрім польової кухні, де разом з місцевим шеф-кухарем Тимофієм Гаєвим готуватиме полтавську шпундру, запрошує усіх полтавців доєднатись. Місце зустрічі – площа Зигіна, об 11-й годині.
“Розкажете про життя, особливо про смертоносні бурульки”, – йдеться у дописі.
Костянтин Грубич родом з Полтави. З 2016 — ведучий рубрики «Смачна країна» в програмі «Ранкова хвиля» на «Громадському радіо». З жовтня 2018 — ведучий рубрики «Польова країна» в тижневику «ТСН-тиждень», йдеться у “Вікіпедії”.
фото 1plus1.ua