Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Гадяцькі хлопці представили Україну на Кубку Європи з кікбоксингу WAKO

Гадяцькі кікбоксери зі спортивної громадської організації «Гладіатор» повернулися із Хорватії і завітали до Гадяцької райдержадміністрації з приємними новинами.

Хлопці ввійшли до складу збірної України, щоб представити державу на Кубку Європи з кікбоксингу WAKO — «Karlovac Open 2019». Учасниками змагань стали спортсмени з 31 країни світу. До речі, протягом останніх років збірна України лідер у світовому кікбоксингу у рингових розділах. Цей рік не став винятком — на ринзі ми посіли перше місце, а у загальному заліку здобули другу сходинку.

Тож за результатами кубкових змагань почесне перше місце та кубок отримав Олександр Куценко. А другі місця посіли Вячеслав Мироненко та Данило Вошанов, який теж отримав кубок. До слова, Данило — наймолодший представник України в цих змаганнях. Він провів чотири поєдинки, повідомили у Гадяцькій РДА.

Своїми успіхами хлопці завдячують наставнику та тренеру — Владиславу Божку. І нині юнаки готуються до чемпіонату України з кікбоксингу, який відбудеться в Одесі.

─ Бажаю хлопцям невичерпної енергії та наполегливості. Досягайте нових вершин та повертайтеся з перемогою, – зазначив голова Гадяцької райдержадміністрації Олексій Матюшенко.

Перейти до вмісту