Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Депутати Полтавської обласної ради внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік

Триває пленарне засідання двадцять четвертої сесії облради.

За пропозиціями облдержадміністрації, профільних комісій та депутатів обласної ради (за рахунок залишку обласного бюджету на початок року та міжбюджетних трансфертів з державного та місцевих бюджетів), рада внесла зміни до обласного бюджету на 2019 рік. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

Так, додатково спрямовано на утримання закладів і установ обласного підпорядкування, реалізацію обласних програм, формування бюджету розвитку 132, 5 млн грн, у тому числі понад 90,3 млн грн – на капітальні видатки.

Зокрема, на реконструкцію та капремонт приміщень, будівництво кисневої станції КП Полтавська обласна клінічна лікарня імені М.В. Скліфосовського – 29,4 млн грн, поповнення статутного капіталу КП Полтавської обласної ради «Полтававодоканал» – 20 млн грн, реалізацію заходів обласної програми «Питна вода Полтавщини на 2011-2020 роки» – 14,6 млн грн, обласної Програми забезпечення молоді житлом на 2018-2020 роки» – 5,3 млн грн, надання одноразової грошової допомоги онкохворим дітям – 2,0 млн грн  та ін.

За рішенням обласної ради буде профінансовано проведення капітальних ремонтів та роботи з обладнання протипожежною сигналізацією обласних закладів охорони здоров’я на 6,4 млн грн, придбано обладнання для обласних закладів соціального захисту на 3,1 млн. грн тощо.

Нагадаємо, що пленарне засідання сесії Полтавської обласної ради проходить сьогодні у Кременчуці

Перейти до вмісту