Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Депутати погодили внесення змін до Програми покращення благоустрою Пирятинської ОТГ на 2019 рік

05 лютого відбулося позачергове пленарне засідання сорок восьмої сесії міської ради сьомого скликання. Необхідність проведення позачергового засідання зумовлена тим, що КП „Каштан“ потребує дофінансування для надання послуг з прибирання снігу та льоду, повідомили у Пирятинській ОТГ.

За годину до проведення сесії відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва і з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. У ході засідання депутати заслухали інформацію спеціалістів КП „Каштан“ про використання коштів на проведення робіт з розчищення міста від снігу та льоду у січні 2019 року, ознайомилися з обґрунтованими розрахунками, які стосувалися дофінансування заходів Програми покращення благоустрою Пирятинської ОТГ на 2019 рік. Комісії рекомендували сесії міської ради внести зміни та доповнення до Програми, зокрема передбачити кошти в сумі 190 тисяч гривень на прибирання снігу та 55 тисяч гривень – на прибирання льоду.

На сесії міської ради депутати одноголосно підтримали рекомендації постійних комісій та схвалили внесення змін до Програми покращення благоустрою Пирятинської ОТГ на 2019 рік.

Голова постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи Василь Войпанюк ознайомив присутніх з депутатським запитом щодо результатів проведення капітального ремонту загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4. Озвучений запит не знайшов підтримки у більшості депутатів.

У „різному“ заступник міського голови Раїса Андрейщук ознайомила присутніх із відповіддю Пирятинського районного лабораторного відділення Лубенського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України» щодо результатів досліджень змивів плісняви із спортивного залу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 та озвучила ряд проблемних питань, які будуть винесені на розгляд профільних комісій міської ради.

Перейти до вмісту