Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Бонуси для полтавських гурманів: в кафе та ресторанах- акції від ПриватБанку

Акції по програмі лояльності “Бонус Плюс” від ПриватБанку продовжують розширювати свою географію. Сьогодні 11 торгівельних закладів міста дарують своїм клієнтам підвищені бонуси, якщо вони розраховуються будь-якою карткою ПриватБанку.

 “Уже традиційно з приходом зими полтавці з зелених галявин парків перебираються до затишних залів кафе та ресторанів, – говорить Тетяна Зайцева, керівник напрямку розвитку програм лояльності  “Бонус Плюс” Полтавського ГРУ ПриватБанку. – Ми звичайно це враховували. І нам назустріч пішли наші партнери –   кафе “TISTO HOUSE” (пл.Слави, 5), таверна”4 бастіон”(вул.Соборності, 50), кафе “BIG BROTHERS COFFEE” (вул.Олександра Бідного, 14). В цих закладах наші клієнти отримують підвищений бонус 10%. Із переліком акційних пропозицій, що постійно поповнюються новими закладами, можна ознайомитись на сайті програми”.

 Для того, щоб стати учасником акційних пропозицій та отримати персональні додаткові бонуси, необхідно зареєструватись на сайті акційних пропозицій програми “Бонус Плюс”.

 При оплаті картками ПриватБанку з логотипом “Бонус Плюс” усі клієнти отримують відсоток бонусної винагороди від суми покупки, яку можуть витратити в будь-якому закладі-партнерові програми. Оплачувати послуги та покупки картками ПриватБанку не тільки зручно, а й вигідно. Щоб розраховуватися бонусами, досить просто сказати касиру, що бажаєте оплатити покупку з рахунку “Бонус Плюс”.

Для ресторацій та кафе слід нагадати, що будь-яка торгова точка може підключитися до мережі “Бонус Плюс” за декілька хвилин просто на сайті програми, а керувати своїми акціями та комунікаціями з клієнтами – через Інтернет у персональному кабінеті магазину. Підключення до програми дає можливість оперативно налаштовувати розміри бонусів, проводити акції та повідомляти клієнтам про спецпропозиції.

 Адреси закладів – партнерів програми “Бонус Плюс” легко знайти на сайті програми або в мобільному додатку “Бонус Плюс”, який просто завантажити через AppStore або Google Рlay.

Сьогодні у Полтаві та області до програми “Бонус Плюс” підключені більше 1300 торгівельних закладів, на бонусних рахунках  жителі Полтавщини накопичили більше 20 млн грн.

 

Перейти до вмісту