Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Які правові послуги полтавці можуть отримати безкоштовно, – розповіли фахівці БВПД

За останні роки в Україні запрацювало багато різних електронних сервісів, які допомагають громадянам у вирішенні життєвих питань без витрачання часу на черги, бюрократію шляхом здійснення декількох кліків на комп’ютері чи смартфоні. 

Другий полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги надає доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України для отримання документів з державних реєстрів Міністерства юстиції України в режимі on-line, здійснення реєстраційних дій у державних реєстрах України в електронному вигляді, пошуку інформації у державних реєстрах України, користування електронними системами звітності для тих осіб, які здійснюють спеціалізовану професійну діяльність, посилання на різні інформаційні джерела, пошуку законодавчих документів, шаблонів (зразків) документів, участі в електронних торгах арештованим майном.

Кожен бажаючий отримати доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України може звернутись до Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів)

Перейти до вмісту