Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Вже 11 пасажирських вагонів виробництва КВБЗ передано Укрзалізниці

Комісія УЗ прийняла в експлуатацію чергову партію з трьох купейних пасажирських вагонів з купе для начальника поїзда. Тепер у рахунок виконання контракту на 54 пасажирські вагони Укрзалізниця отримала вже одинадцять новеньких комфортних вагонів: вісім у грудні 2018 року і три у січні 2019 року.

Про це пише Крюківський вагонобудівний завод.

Два з трьох нових вагонів працюватимуть на Придніпровській, а один – на Південно-Західної залізниці. Ці вагони пофарбовано ще в синій колір і відрізняються вони від звичайних купейних лише наявністю в одному з десяти купе спеціальних розеток, які дають можливість підключити обладнання для радіозв’язку начальника поїзда з провідниками інших вагонів та системи відеоспостереження.

Встановлюється відповідна апаратура Укрзалізницею. Окрім цього купе для начальника поїзда нічим не відрізняється від інших дев’яти у вагоні:ті ж чотири полиці, столик, освітлення, багажне відділення та таке інше. Наприклад вісім таких вагонів, отриманих наприкінці минулого року у рахунок виконання контракту УЗ використовувала у складі одного з поїздів як звичайні купейні вагони, всі десять купе яких займали пасажири.

Отже, ще три пасажирські вагони успішно відправлено замовнику, про що комісія і підписала відповідні документи. Виконання контракту триває. Чергову партію вагонів замовник має намір отримати згідно з договором наступного місяця.

Перейти до вмісту