Ви тут:
PROвсе Суспільство 

В Україні з’явився безкоштовний онлайн-журнал про винахідників і стартаперів

Ініціативна група компанії QuatroPorte запустила в Україні онлайн-журнал Trend_UA, що висвітлює роботу українських розробників, винахідників і стартаперів. Видання поширюється онлайн безкоштовно.

Про це повідомляє Детектор медіа з посиланням на прес-службу QuatroPorte.

«Trend_UA містить огляди світових трендів для різних сфер, а також історії українців, чиї ідеї трансформувались в реальні справи і мають всі передумови для того, щоб творити 2019 рік у своїй галузі», – відзначають автори журналу.

Електронна версія журналу є у відкритому доступі. Його можна переглянути онлайн або завантажити.

У коментарі «Детектору медіа» прес-служба QuatroPorte повідомила, що журнал не має інвесторів, його видавцем є ініціативна група компанії Quatro Porte.

«Кожен з авторської групи інвестував у продукт власні навички, вміння, час та ідеї. Оскільки журнал поки що не має паперової версії, то затрати на виготовлення його електронної версії були мінімальними та були здійснені коштом авторської групи. Розповсюдження журналу поки що здійснюватиметься онлайн», – пояснили в прес-службі.

Головний редактором журналу є Раіна Неля, журналіст, PR-менеджер кількох громадських організацій, куратор громадських ініціатив та проектів.

Перейти до вмісту