Ви тут:
Оголошення Суспільство Україна 

Укрзалізниця продовжує пошук постачальника продуктів харчування для реалізації в поїздах далекого сполучення

Укрзалізниця продовжує пошук єдиного постачальника продуктів харчування, які реалізовуватимуться в поїздах далекого сполучення. Прийом конкурсної документації та зразків продукції триває до 12:00 15 січня 2019 року. Головним критерієм вибору постачальника є гарантовано висока якість продукції, кінцевим споживачем якої є пасажир.

Учасники конкурсу мають запропонувати стандартний асортимент продукції для реалізації в поїздах з обов’язковим нанесенням фірмового стилю АТ «Укрзалізниця»: чай, кава натуральна та розчинна, вершки до кави, кавовий напій, печиво галетне та пісочне, вафлі шоколадні та ванільні, інші кондитерські вироби (круасани, бісквіти, шоколадні батончики), чіпси, сухарики, арахіс, сніданки (каша пакетована), сік, вода мінеральна та солодка, цукор, а також засоби особистої гігієни (сухі та вологі серветки), повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Конкурсна документація, яка містить детальну інформацію щодо співпраці та кваліфікаційні вимоги до потенційних контрагентів, тут. Процедура розкриття конкурсних пропозицій розпочнеться 15 січня 2019 року о 14:00.

 

Перейти до вмісту