Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятинські ОТГ на спорудження пам’ятного знака героям передбачили 22 тис. грн

У Пирятинській ОТГ відбулося засідання робочої групи по облаштуванню пам’ятного знаку героям, які захищають державний суверенітет та територіальну цілісність на сході України. У робочій нараді взяли участь учасники Операції Об’єднаних сил, краєзнавці, громадські діячі та спеціалісти з архітектури.

Як повідомили на сайті ОТГ, говорили про місце розташування та образ пам’ятного знаку, проведення конкурсу на кращий ескіз.

Вирішили, що начальником відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконкому міської ради Мариною Зергані впродовж місяця буде розроблено проект Порядку проведення архітектурного конкурсу щодо розвитку громадського простору вшанування героїв, які захищають територіальну цілісність України. Потім планується провести повторне засідання робочої групи для узгодження цього Порядку, підготовки його до затвердження та оголошення самого конкурсу, на проведення якого у бюджеті міської ОТГ передбачено кошти в сумі 22,0 тис. грн.

Також на сайті Пирятинської міської ОТГ буде розміщено опитування громадян щодо визначення місця для облаштування пам’ятного знаку: справа від меморіального комплексу, створивши нову алею або на площі перед адмінбудинком. Пропонуємо і Вам взяти участь в опитуванні, обравши один із варіантів.

Перейти до вмісту