Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

У Полтавській облраді розпочали прийом матеріалів на здобуття Премії імені Антона Макаренка

Розпочато прийом матеріалів на здобуття Премії Полтавської обласної ради імені А.С. Макаренка, заснованої з метою сприяння розвитку вітчизняної освіти, підвищення авторитету професії педагога у суспільстві, рівня мотивації праці педагогічних працівників.

Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

Премія присуджується педагогічним працівникам, які працюють в освітніх і виховних закладах Полтавської області та мають вагомі здобутки у навчанні та вихованні дітей і молоді, утвердженні національних та загальнолюдських цінностей, забезпеченні якісної освіти, розробці та впровадженні нових технологій освіти, сучасних методів і методик навчання, створенні методичного та матеріально-технічного забезпечення навчально-виховного процесу, поширенні передового педагогічного досвіду серед освітян, керівництві закладами освіти.

Розмір Премії становить 5000 (п’ять тисяч) гривень у кожній номінації.

Номінації Премії:

• «Загальноосвітні заклади»

• «Професійно-технічні заклади»;

• «Дошкільні заклади»;

• «Позашкільні установи».

У кожній номінації може бути присуджена лише одна Премія.

Особи, яким Премія вже була присуджена, повторно на її здобуття не висуваються. Премія не може бути присуджена посмертно.

Пропозиції про присудження Премії вносять трудові колективи за місцем роботи претендента.

Кандидатури на здобуття Премії можуть бути підтримані органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями.

У листі-клопотанні до журі Премії вказується прізвище, ім’я та по батькові кандидата на нагородження, його місце роботи, посада, адреса проживання, контактні телефони, зазначається номінація та конкретні професійні здобутки претендента. До листа-клопотання, завіреного підписом керівника організації, установи та печаткою, додаються ксерокопії паспорта та ідентифікаційного коду претендента.

Матеріали на здобуття Премії подаються до організаційного осередку Премії – Департаменту освіти і науки облдержадміністрації – до 1 червня за адресою: 36000, м. Полтава, вул. Котляревського, 20/8, тел. 60-92-36

Лауреатів Премії визначає журі, склад якого затверджується розпорядженням голови обласної ради.

Рішення журі про присудження Премії буде оприлюднене у засобах масової інформації.

Урочисте нагородження лауреатів Премії відбудеться публічно до Дня працівників освіти.

Перейти до вмісту