Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтаві на чоловіка впав пласт снігу: надзвичайники закликають бути обережними та дивитися не лише під ноги

Через перепади температур повітря (вночі – 1-2⁰ морозу, вдень – 1-2⁰ тепла, місцями дощ) з дахів будинків розпочався зсув снігових мас, льодових брил та падіння бурульок.

Сьогодні вранці у Полтаві на вул. Європейській, 110 бурулька та пласт снігу впали на 43-річного чоловіка. Потерпілий отримав забої правої надбрівної ділянки, правого плеча, нирки, закриту травму живота. Після огляду лікарів в 1-ї міській клінічній лікарні чоловік від госпіталізації відмовився. Стан його здоров’я – задовільний. 

– Тож, зважаючи на погоду та велику кількість снігу й бурульок на дахах будівель, будьте обережні! Обов’язково дивіться не лише під ноги, а й вгору, коли йдете поруч з будинками! Не ходіть під дахом будівель, а також під балконами, де нависли бурульки чи пласти снігу. Звертайте увагу на попереджувальні стрічки, обходьте небезпечні місця. За можливістю обирайте безпечні шляхи пересування вулицями міста. Обов’язково попереджайте дітей про небезпеку падіння снігу та бурульок, – написав на своїй сторінці у соцмережі начальник управління з питань цивільного захисту населення Полтавської ОДА Віктор Стеблянко.

Нагадаємо, що учора одна з таких льодових брил впала у Кременчуці на 16-річного місцевого мешканця. Хлопця госпіталізували у лікарню. Лікарі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, гематому лобно-тім’яної ділянки голови. Стан його здоров’я – тяжкий.

Перейти до вмісту