Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці сім’ям загиблих та добровольцям АТО надаватимуть пільги на компослуги

У Кременчуці за рахунок коштів міського бюджету сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції, сім’ям загиблих учасників Революції Гідності та учасникам-добровольцям антитерористичної операції надаватимуться пільги на житлово-комунальні послуги.

Таке рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Кременчуцької міської ради. Документ прийнято з метою забезпечення додатковими соціальними гарантіями сімей загиблих учасників антитерористичної операції та учасників-добровольців антитерористичної операції, повідомили у Кременчуцькій міськраді.

Зокрема, пільги на житлово-комунальні послуги за рахунок коштів міського бюджету надаватимуться сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції, сім’ям загиблих учасників Революції Гідності зі знижкою оплати 50 % та учасникам-добровольцям антитерористичної операції зі знижкою оплати 75 % при умові реєстрації в м. Кременчуці. Пільги сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції пільги, сім’ям загиблих учасників Революції Гідності за рахунок коштів міського бюджету надаються в розмірі 50 % без урахування доходу родини та незалежно від отримання субсидії на житлово-комунальні послуги.

Щодо норм, на які розповсюджуватимуться пільги, то братиметься до уваги соціальна норма, що становить 21 кв. м. площі на кожну особу, яка зареєстрована в житловому приміщенні і має право на пільги, та додатково 10,5 кв. м. на сім’ю. Пільги на житлово-комунальні послуги (на оплату електроенергії, природного газу (в тому числі послуг з транспортування, розподілу та постачання), тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), управління багатоквартирним будинком, вивезення побутового сміття та рідких нечистот) надаються відповідно до соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами.

Перейти до вмісту