Ви тут:
Відео Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці пройде акція “Кохання поза часом”

14 лютого Кременчуцький міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану долучається до загальноукраїнської акції «Кохання поза часом», яка другий рік поспіль проходитиме за ініціативи Міністерства юстиції України.

Цього дня РАЦС Кременчука працюватиме з 08.00 до 24.00 годин. У рамках акції «Кохання поза часом» у ньому можна буде зареєструвати шлюб за раніше поданими заявами. У цей найромантичніший день року охочі скріпити свої відносини також зможуть скористатися послугою «Шлюб за добу» за наявності документів, визначених законодавством.  Окрім того, в  цей день у РАЦСі  Кременчука чекають і на  тих, хто бажає в  урочистій обстановці відзначити свої заручини або будь-які дати від дня свого весілля «Весілля для одружених». Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Наразі колектив Кременчуцького міського відділу  РАЦС готується до майбутніх урочистостей, під час яких на всіх закоханих чекатимуть сувеніри та сюрпризи. Для фото- та відеозйомок будуть облаштовані фотозони.

Нагадаємо, що 14 лютого Департамент «ЦНАП у м. Кременчуці» також  пропонує нареченим,  які будуть одружуватися 14 лютого 2019 року,  подати саме в  цей день документи на обмін паспорта громадянина України у зв’язку із зміною прізвища (послуги 56/57- 09), щоб підкреслити особливість цього свята. У ЦНАПі чекають на закохані пари 14 лютого 2019 року з 08.00 до 20.00 год.. Аби обрати для візиту зручний для себе час,  нареченим необхідно лише зателефонувати за такими номерами: 067-405-50-80 або 066-888-02-06.

Перейти до вмісту