Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці 2 члена сім’ї загиблого та 10 осіб з інвалідністю внаслідок війни придбали житло

У 2019 році продовжується дія державної програми по забезпеченню житлом членів сімей загиблих учасників АТО та осіб з інвалідністю внаслідок війни, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, передбаченою постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей».

Інформацію щодо забезпечення житлом кременчужан, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, оприлюднили на сайт Кременчуцької міської ради.

“При умові перебування на квартирному обліку при виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради Полтавської області право на отримання грошової компенсації, відповідно до зазначеної постанови, мають:
– члени сімей загиблих, смерть яких пов’язана з безпосередньою участю в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення;
– особи з інвалідністю I-II груп, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення”, – йдеться у повідомленні.

У 2018 році на засіданнях міської комісії щодо розгляду заяв деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення позитивно було розглянуто 22 кандидатур, 20 з них перерахована субвенція в сумі 15,9 млн. грн.

На сьогодні 2 члена сім’ї загиблого та 10 осіб з інвалідністю внаслідок війни придбали бажане житло.

Перейти до вмісту