Ви тут:
PROвсе Суспільство 

ТОП-5 фільмів про команду від Нацслужби здоров’я

Робота в команді для працівників НСЗУ є важливою, тому вони вирішили запропонувати ТОП-5 фільмів про команду, які рекомендують переглянути протягом найближчих вихідних.

1. «Тренер» (англ. McFarland, USA) — фільм режисера Нікі Каро, який вийшов на екрани в 2015 році. Сюжет заснований на реальних подіях перемоги шкільної команди підлітків з несприятливих районів містечка МакФарланд в чемпіонаті штату Каліфорнія в 1987 році. Фільм Ліля та Інга з Управління комунікацій радять, як мінімум, з двох причин. По-перше, події реальні. По-друге, його варто дивитися, бо тренера грає Кевін Костнер.

2. «Навколо світу за 80 днів» (англ. Around the World in 80 Days) – фільм режисера Френка Корачі, знятий на основі знаменитого роману Жюля Верна. Наша Каролінка з відділу управління стратегічними проектами та міжнародної співпраці рекомендує цей фільм, тому що вважає, що світ підкорювати можливо лише з крутою командою. А Антон з Департаменту управління персоналом підкреслює, що процес «притирання» є неминучим, коли мова йде про формування команди та що при наявності великої мети саме цей процес і робить команду сильною.

3. «Початок» (англ. Inception) – науково-фантастичний трилер Кристофера Нолана, заснований на ідеї усвідомлених сновидінь. Важливу роль у фільмі грає технологія, що дозволяє декільком людям занурюватися в один і той самий сон. «Коли від команди залежить життя» – такий слоган пропонує для фільму Дмитро з юридичного відділу. А Василь з Анастасією з відділу аналітики додають, що це дуже важливо, коли кожен відповідає за свій шмат роботи.

4. «Стажер» (англ. The Intern) – американська кінокомедія режисера Ненсі Мейерз, що вийшла на екрани в 2015 році. Бену Уіттакеру вже за сімдесят, але він не може спокійно сидіти без діла. Чоловік вирішує найнятися стажером в офіс інтернет-магазину модного одягу. Юлія, асистентка голови НСЗУ, радить цей фільм, оскільки він про те, як абсолютно різні люди можуть стати однією сильною командою. А Яна з договірного відділу каже, що в команді важливо, щоб кожен привносив свій досвід і фільм якраз про те, наскільки це збагачує команду.

5. «Людина, яка змінила все» (англ. Moneyball) – біографічна спортивна драма режисера Беннета Міллера. Фільм про генерального менеджера Оклендської бейсбольної команди, якому вдалося створити гідну команду, незважаючи на серйозні фінансові труднощі. «В команді головне – вміти якісно виконувати свою роботу і тоді вона переможе», – вважає Олександр, директор департаменту інформаційних технологій. А Анастасія з Управління комунікацій додає, що в фільмі добре розкрита тема ефективного використання людських ресурсів.

Перейти до вмісту