Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Свідок розповів про деталі резонансної ДТП у центрі Полтави (ВІДЕО)

В ефірі телеканалу “Інтер” 22 січня вийшов випуск програми “Стосується кожного”, темою якого стала ДТП у центрі Полтави, що сталась 6 листопада 2018 року. На позашляховику ресторатор Наталія Саєнко збила 15-річного велосипедиста Артема Левченка. Хлопець отримав численні травми, впав у кому, а через два місяці після ДТП помер у лікарні на Різдво.

Родичі Саєнко відразу на місці пригоди вилучили відереєстратор з автівки, а вуличні камери спостереження в той момент не працювали. Натомість журналістам програми вдалось знайти свідка, який на власні очі бачив, як сталось ДТП, що збурило всю Україну.

Свідок Станіслав Лисиця в той момент розмовляв по телефону зі своїм працедавцем і знаходився біля центрального входу Малої академії мистецтв.

“Рухався автомобіль по дорозі, виїжджає з парку Артем і все. ДТП сталась по центру дороги. Я не можу сказати, що позашляховик рухався на великій швидкості. Хлопець виїхав з парку, він був у капюшоні, як їхав стояв на педалях. Вони зіткнулись, Артем підлітає вверх, водій ще їхав, він вдаряється об скло автівки і падає. Звук гальмування автомобіля не був чути, був лише глухий удар. Велосипед відлітає від моменту удару вбік до парку метрів на 8, а сам  Артем падає ближче до протилежної сторони дороги. Після удару водій проїхав ще метрів 50. За припаркованими автомобілями я не бачив, що там пішохідний перехід. У мого працедавця телефон пише всі дзвінки і там чути про ДТП”, – розповідає свідок.

Детальніше про свідка у програмі “Стосується кожного” можна послухати з хвилини 30:56.

Читайте також: Полтавські правоохоронці продовжують слідство стосовно ДТП, у якій загинув15-річний юнак

За відео з ДТП у центрі Полтави, в якій загинув 15-річний юнак, дадуть 25 тисяч гривень

Адвокат родини Левченко вбачає численні порушення у розслідування смертельної ДТП у центрі Полтави, де загинув 15-річний підліток

 

 

Перейти до вмісту