Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Школярі Мачухівської ОТГ на канікулах вчили колядки, щедрівки та виготовляли новорічні сувеніри

Зимові канікули для учнів Мачухівської обєднаної територіальної громади промайнули, залишивши приємні спогади та позитивні емоції. Починаючи вже з 2 січня  двері освітніх закладів були відчинені для школярів, повідомили у Мачухівський ОТГ.

Кожного дня відбувалися різноманітні заходи: заняття гуртків, спортивні змагання, дитячі ігри, вікторини, естафети та прості розваги на свіжому повітрі. Крім того діти розучували колядки та щедрівки, виготовляли новорічні сувеніри.

Так, учні Судіївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів вивчали новорічні пісні на англійській мові, відвідували сніжну гірку разом з батьками, проводили рухливі ігри на свіжому повітрі.

Конкурс малюнків, зимові розваги на свіжому повітрі та літературний калейдоскоп проводилися в Плосківській загальноосвітні школі І-ІІІ ступенів, учні середньої школи провели природоохоронну акцію «Годівничка».

У Полузірському навчально- виховному комплексі проводилися змагання з волейболу, працювали гуртки « Умілі ручки» та «Зоряночка», учні мали змогу відвідати гуртки з моделювання іграшок та сувенірів.

Мачухівський навчально- виховний комплекс проводив «Новорічну естафету», заняття з вокалу, хореографії, працювала художня студія, відбулася екскурсія до кінотеатру.

Змагання з волейболу, дитячий кінозал, гра КВК, веселі старти, вікторини для малят та проведення гурткової роботи, все це проводилося на зимових канікулах в Калашниківському навчально- виховному комплексі.

 

Перейти до вмісту