Ви тут:
Освіта Суспільство Україна 

Сьогодні стартує реєстрація на сертифікацію вчителів початкової школи

 15 січня 2019 року, о 15.00 розпочнеться реєстрація педагогічних працівників для участі в сертифікації, яка триватиме до 1 лютого 2019 року. 2019 року в рамках пілотного проекту сертифікацію зможе пройти не більше однієї тисячі вчителів початкової школи.

Про це інформує Український центр оцінювання якості освіти.

Проходження сертифікації є добровільним, реєстрація для участі в ній відбувається виключно за ініціативою та бажанням педагогічного працівника.

Наказом Міністерства освіти і науки України визначено гарантовану, але необов’язкову кількість місць для вчителів початкової школи з кожного регіону України, які зможуть взяти участь у сертифікації. Кількість місць у різних областях варіюється від 15 до 71. З Полтавської області зареєструватись для проходження сертифікації у 2019 році можуть 35 вчителів початкових класів.

Тому фахівці радять зважити свої наміри і не зволікати з реєстрацією.

“Увага! Просимо не створювати реєстраційної картки, якщо: 1) не плануєте брати участь у пілоті; 2) не плануєте завершити процедуру реєстрації надсиланням документів до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Це може позбавити охочих можливості зареєструватися”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту