Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство ТОП-новина 

Руслан Ротань презентує свою першу книгу у Полтаві: де та коли

Екс-гравець національної збірної України, “Дніпра” та “Динамо” представить авторську книгу на розсуд полтавців.

Після Дніпра та Києва «Руслан Ротань: #29» покажуть у місті звідки родом Ротань.

“У середу, 30 січня, у 19:00 в Полтаві (Міський Будинок Культури, що за адресою: Майдан Незалежності, 5) відбудеться вечір-презентація моєї автобіографічної книги «Руслан Ротань: # 29». Під час заходу ви зможете поспілкуватися зі мною, задати яке вас цікавить, придбати книгу, – написав Ротань на своїй сторінці у соцмережі facebook.

За словами тренера молодіжної збірної України, йому буде приємно повернутися в Полтаву – місто, де він робив перші дитячі кроки у футболі та зараз мешкають його батьки та друзі.

Руслан Петрович Ротань (нар. 29 жовтня 1981, Полтава, СРСР) — український футболіст, півзахисник «Днiпра», київського «Динамо» та національної збірної України, тренер донецького «Олімпіка» і молодіжної збірної.

Вихованець ДЮСШ «Ворскла» і дніпровського спортінтернату (тренер — Роман Шнейдерман). Перший матч у Вищій лізі провів 7 листопада 1999 року — «Дніпро» — «Кривбас» — 1:0. Поступово молодий півзахисник став ключовою фігурою в півзахисті команди з Дніпра. Фіналіст Ліги Європи.

Улітку 2011 року провів свою 50-у гру за національну збірну України. У кількох матчах був капітаном збірної. 27 березня 2018 року, вийшовши на поле у другому таймі товариської зустрічі проти збірної Японії, провів свій 100-й матч за збірну. Таким чином став лише третім гравцем української національної команди, який досяг цієї позначки, після Анатолія Тимощука і Андрія Шевченка.

Перейти до вмісту