Ви тут:
Суспільство Україна 

Профілактичні огляди у лікаря – один зі способів захистити себе та свою сім’ю, – Уляна Супрун

В. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун радить включити у першочергові справи цього року профілактичні огляди у сімейного лікаря.

У пакет безоплатних медичних послуг у вашого лікаря входить низка профілактичних обстежень. Їх оплачує НСЗУ Національна служба здоров’я України. Огляди не будуть вам вартувати грошей і не заберуть багато часу. Але допоможуть бути впевненими у власному здоров’ї або, за потреби, розпочати вчасно лікування. Якщо ви ще не підписали декларацію зі своїм лікарем, зробіть це обов’язково, – наголошує Уляна Супрун.

80% смертей в Україні спричиняють захворювання, які викликає спосіб життя людини та пізній початок лікування. Це рак, діабет та серцево-судинні хвороби. Регулярні огляди у вашого лікаря — один зі способів захистити себе та свою сім’ю.

Запитайте у лікаря, які з обстежень варто пройти вам.  З 1 липня 2019 року працюватиме програма “Безкоштовна діагностика”. Вона гарантуватиме безоплатне проходження ще понад 50 обстежень та лікувальних процедур на поширені хвороби внутрішніх органів, серця, легенів та найбільш розповсюджених видів онкології у чоловіків і жінок.

Перейти до вмісту