Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавців попереджають про танення бурульок та ожеледицю

У зв’язку з різким потеплінням збільшується загроза падіння бурульок та зсуву снігових мас з дахів будинків.

З метою недопущення нещасних випадків, пошкодження автомобілів та іншого майна, Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційна організація №2» Полтавської міської ради звертається до полтавців та гостей міста не нехтувати правилами безпеки, інформують у міській раді.

Зокрема, пересуваючись по тротуару у період відлиги, необхідно вибирати найбільш безпечний маршрут, дивитися вгору та не йти близько під дахами будівель, балконами, лоджіями, в жодному разі не заходити за попереджувальні стрічки.

Роботи з розчищення дахів багатоповерхових будинків у Полтаві активно ведуться, але загроза накопичення та зсувів снігу, падіння бурульок із дахів будинків, балконів у місті, на жаль, не зникає. З деяких будинків бурульки та снігові маси збиваються неодноразово, але у зв’язку з різкими перепадами температури та снігопадами, снігові маси та бурульки утворюються знову і знову.

Також, звертаємо увагу, що на дорогах ожеледиця, тому просимо бути пильними та пам’ятати про власну безпеку під час руху. Намагатися рухатися не поспішаючи, переходити дорогу лише на пішохідних переходах, одягати зручне взуття, відповідно погодних умов.

Перейти до вмісту