Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавська районна рада підписала Меморандум з 11-ма громадськими організаціями

24 січня, за ініціативи голови районної ради Михайла Кононенка та голови громадської організації «Полтавська районна спілка ветеранів Афганістану» Олександра Левчука, було підписано Меморандум про співпрацю з 11 громадськими організаціями району, області та міста Полтави.

Підписантами документу виступили: заступник голови районної ради Олексій Івженко, перший заступник голови райдержадміністрації Валентин Герасименко, а також очільники Першого та Другого місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, ГО «Полтавська районна спілка ветеранів Афганістану», ГО «Всеукраїнська організація «Національний координаційний центр сприяння протидії корупції»» (обласного департаменту), Полтавської районної організації ветеранів, козацької громадської організації «Полтавська Паланка», ГО «Всеукраїнська Федерація бойових мистецтв БУ-ДО», громадської спілки «Координаційний центр розвитку «Громада Полтавщини»» та інших організацій, повідомляють у районній раді.

У рамках зустрічі на посаду голови координаційного центру асоціації громадських організацій було обрано голову правління ГО «Полтавська районна спілка ветеранів Афганістану» Олександра Левчука, секретарем – голову районної організації ВФСТ «Колос» Світлану Ряботу. Присутні обговорили стратегію подальшої співпраці, висловили думки та побажання з цього приводу.

Як наголосив новообраний голова координаційного центру Олександр Левчук, підписання цього Меморандуму не несе в собі жодних завуальованих політичних складових, а навпаки має на меті консолідацію зусиль громадських організацій, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади у напрямку вирішення питань соціального, правового характеру стосовно осіб, які потребують допомоги. Він також подякував керівництву Полтавської районної ради та райдержадміністрації за всебічну підтримку громадських організацій району та наголосив, що подальша плідна співпраця буде гарним прикладом для інших.

Перейти до вмісту