Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Найбільше снігу випало на дорозі М-22 Полтава-Олександрія, – САД (ВІДЕО)

У другій половині 11 січня прогнозована погода – сильний мокрий сніг, ожеледь – дісталась Полтавщини. Негода вирувала протягом усієї ночі. Дорожники розсипали на дороги державного значення майже 1400 тонн піщано-сольової суміші, у роботі задіяно 69 механізмів та 90 працівників.

Про те ліквідація наслідків триває і зараз, особливо на дорозі М-22 Полтава-Олександрія, де випало найбільше снігу, повідомляє у Службі автомобільних доріг у Полтавській області на своїй сторінці у Фейсбук.

“Найбільше снігу випало на автомобільній дорозі М-22 Полтава-Олександрія, робота з ліквідації негоди тут продовжується і зараз. Температура становила від 5 до 13 градусів морозу. Протягом доби розчищено 1000 км автошляхів державного значення. Заторів, обмежень, перекриттів не зафіксовано”, – йдеться у повідомленні.

Ввечері 11 січня у зв’язку зі складною ситуацією у Кременчуці ввели тимчасове обмеження руху для великовагового та пасажирського транспорту на автодорогах М-22 Полтава-Олександрія, Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маруіполь на в’їзді до Кременчука. Товщина снігу в окремих районах Полтавщини сягала 20 см. Але на станом на ранок 12 січня всі обмеження для великовагового та пасажирського транспорту зняті.

Перейти до вмісту