Ви тут:
Відео Комуналка Полтавщина Суспільство 

На вулиці Ломоносова працівники «Полтававодоканалу» відремонтували водогін (ФОТО, ВІДЕО)

На цьому місці прорвало водогінну трубу. Незручності із водопостачанням відчули мешканці близько десятка приватних будинків на вулиці Ломоносова. Учора ввечері водопостачання було відновлене у повному обсязі.

На Ломоносова, 20 прорвало чавунну водопровідну трубу діаметром 150 мм. Глибина залягання – 2.2 м.

Ця труба прокладена давно, її термін експлуатації вичерпано, тому й стався порив. Зранку до аварійно-диспетчерської служби надійшов виклик щодо витоку води на цьому місці. Близько 10-ої години воду перекрили і розпочали розкопку. Знайшли місце витоку, і все полагодили. О 16-ій годині усі мешканці вже були з водою, – розповів майстер з ремонту водопровідних мереж Сергій Данилко.

За словами комунальника, ремонт ускладнювався проляганням поруч із трубою водоканалу комунікацій інших установ:

Поруч і телефонні кабелі, і газові мережі. Тому копати доводилося дуже обережно, вручну. До того ж, перш ніж розпочати розкопку на цьому місці, потрібно було узгодити її з власниками інших комунікацій, – пояснив Сергій Данилко, – Зимова погода також не сприяла розкопці: в мінусову температуру і асфальт промерзає, і грунт, тому копати важко.

Полтавець Володимир проживає неподалік від місця аварії. Роботою водоканалівців, каже, задоволений:

Мешкаю в цьому районі вже 15 років. Вода вдома завжди є, до того ж, чиста і смачна. Якщо колись і трапляється аварія, то комунальники швиденько приїжджають і все лагодять. Працівники водоканалу – молодці! Працюють в міру, і навіть понад міру своїх можливостей: сьогодні морозно, йде рясний сніг, але їм нікуди діватися – працюють, аби у всіх нас не було проблем з водою. Щиро дякую їм! – поділився чоловік.

«Полтававодоканал» приносить вибачення перед мешканцями за тимчасові незручності. Працівники комунального підприємства завжди докладають максимум зусиль для відновлення нормальної роботи водогінних мереж.

Прес-служба «Полтававодоканалу»

Перейти до вмісту