Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Семенівщині затвердили План перспективного розвитку району на 2019-2021 роки

Сьогодні під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Миколи Недюхи відбулося чергове засідання Ради регіонального розвитку Семенівського району.

У ході засідання Микола Васильович зазначив, що план розробили на основі пропозицій, які надійшли від фахівців структурних підрозділів РДА, органів місцевого самоврядування, депутатів усіх рівнів і громадських організацій. Спрямований він на налагодження ефективної взаємодії місцевих органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування щодо реалізації заходів і проектів, а також залучення коштів із бюджетів різних рівнів. 

Пріоритетними напрямками, відповідно до Плану розвитку району, є галузі освіти, охорони здоров’я та соціальний захист населення. Першочерговими кроками для покращення соціально-економічного благополуччя громади стануть капітальні ремонти закладів освіти та охорони здоров’я, залучення інвестицій, впровадження перспективних проектів розвитку інфраструктури району, ремонт дорожнього покриття, забезпечення якісною питною водою, енергоефективність тощо.

Присутні члени Регіональної ради затвердили План перспективного розвитку Семенівщини на 2019-2021 роки і відтепер працюватимуть над його реалізацією.

Перейти до вмісту