Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Миргород приймає делегацію з Кам’янської ОТГ (ФОТО)

Уже традиційними стали візити представників органів місцевого самоврядування багатьох міст до Миргорода.

Їдуть подивитися, чим живе місто-курорт, як вирішує проблеми, та звісно, ж доторкнутися до історичних і культурних джерел. Днями Миргород з офіційним візитом відвідала делегація Кам’янської ОТГ на чолі з її керівником Володимиром Тіроном. Про це повідомили у Миргоролдській міській раді.

Посадовці та представники депутатського корпусу Кам’янської міської ради Черкаської області цікавилися досвідом миргородців у різних сферах життєдіяльності. Міський голова Сергій Соломаха розповів гостям про Миргород, його історію та сьогодення. Окреслив основні напрямки розвитку. Про Кам’янку розповів Володимир Тірон та запросив відвідати їхнє історичне місто. Він зазначив, що з минулого року до міської громади приєдналися дві сільські ради і утворилася ОТГ, яка прирівнюється до міста обласного значення і відповідно має свої переваги.

Обмінявшись символічними подарунками відбулося обговорення актуальних для обох громад: наповнення бюджету, його видатки, робота комунальної галузі, співпраця депутатського корпусу та інше. Після офіційної зустрічі і предметної розмови гості здійснили екскурсію містом, побували на курорті “Миргород” та познайомилися з його лікувально-діагностичною базою.

Перейти до вмісту