Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Модне взуття сезону весна-2019: трендові варіанти і поради від стилістів

Коли за вікном холод і мряка, згадайте про наближення весни. Ми пропонуємо вам подивитися підбірку взуття, яка буде в тренді навесні 2019 року. Адже що порадує жінку більше, ніж пара нових красивих туфель? Щоб не помилитися при виборі, читайте наш матеріал, повідомляє СТБ.

Помаранчеве взуття

У 2019 помаранчевий – це новий чорний. Не дарма Pantone назвав кольором року кораловий, в народі відомий як тьмяний помаранчевий. Саме тому закликаємо вас звернути увагу на цей відтінок у взутті, тим більше, що зараз знайти таку пару можна буде на будь-який бюджет.

Весною 2019 року в моду прийде взуття, як у балерин. Безліч зав’язок, квадратний носок і інші особливості такого взуття будуть в тренді. Це не обов’язково повинні бути пуанти, адже в них по вулиці не дуже зручно ходити. Але чим більше шнурочков у ваших туфельок – тим краще!

Взуття з пір’ям

З одягу тренд на пір’я повільно, але впевнено перекочував на взуття. Але якщо до таких екстравагантним елементам на блузах і сукнях ми вже звикли, то з чим поєднувати таке взуття, зрозуміло не всім. Найкраще вибирати туфлі чи босоніжки з пір’ям, щоб взувати їх на випадок свята. Адже на кожен день таке взуття може виглядати занадто. Та й щоб пір’я довго зберігали гарний вигляд, за ними потрібен особливий догляд. Завжди зберігайте таке взуття в пильовику і бажано в окремому місці.

Взуття на платформі

Якщо у вас була раніше взуття на платформі, то сміливо діставайте її з шаф, цей тренд повертається. Буквально кілька років тому все з розуму сходили за високими кросівок, тепер же в моду входять босоніжки і сандалі з великою масивної платформою. І чим більше химерною і дивною вона буде, тим більше ви будете в тренді! На показах модних дизайнерів платформи були різних кольорів і форм, тому сміливо експериментуйте.

Бахрома на взутті

Ще один тренд, що перекочував до нас з верхнього одягу. Як тільки курточки та піджаки з бахромою почали носити все модниці, дизайнери вирішили, що потрібно створити таке взуття.

Ковбойський стиль закріплює свої позиції. Але якщо взимку все носили чоботи в стилі дикого заходу, то навесні вам пропонують взути туфлі або сандалі з бахромою. Якщо американський стиль вам до душі, то варто спробувати.

Принти на взутті

Жодна весна не обходиться без трендових принтів, і 2019 не став винятком. Тепер в тренд увійшла взуття, повністю покрита, наприклад, квітковим або звіриним принтом. Якщо ви вже обзавелися однієї такої парою ще восени, то варто лише згадати про неї і дістати з шафи. А якщо ні, то в магазинах ви знайдете масу варіантів.

Прозоре взуття

В моду знову входять прозорі елементи у взутті. Будь то тільки прозорий каблук або пластикові прозорі вставки – все це на піку популярності навесні 2019 року. Якщо стиль Кім Кардашьян вам до душі, то ви легко впишете такий тренд в свій гардероб. А якщо ні, то не варто морочитися, носите те, в чому вам зручно, і забийте на все тренди!

Перейти до вмісту