Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Гадяцькі рятувальники розповіли школярам правила пожежної безпеки

Фахівці Служби порятунку «101» провели днями для учнів Веприцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гадяцького району інформаційно-профілактичне заняття з правил пожежної безпеки.

Під час заняття рятувальники нагадали школярам основні правила пожежної безпеки в побуті та безпеки життєдіяльності в зимовий період, наголосили на їх дотриманні. Також, розповіли правила безпечної експлуатації електрообладнання. Крім того, фахівці ДСНС навчали присутніх діям на випадок пожежі та виявлення вибухонебезпечних предметів. Наостанок зустрічі, рятувальники вручили тематичні листівки та наочні агітаційні матеріали для оновлення куточку безпеки в класі. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

Варто додати, що дана профілактична робота рятувальників спрямована на запобігання виникнення надзвичайних подій через людський фактор. Дуже важливо, щоб підростаюче покоління не лише знало правила пожежної безпеки, а й дотримувалося їх.  Саме задля цього співробітники Служби порятунку «101» відвідують усі шкільні та дошкільні навчальні заклади області, аби роз’яснити дітям правила безпеки та нагадати про важливість їх дотримання, адже чітке виконання дозволить уникнути пожежі, тим самим зберегти майно та здоров’я.

Перейти до вмісту