Ви тут:
Р Суспільство 

Як вибрати насос для басейну: поради

Постійне функціонування і очищення води є головною метою, яку необхідно вирішити при виборі насосу для басейну. Важливий механізм забезпечує подачу, циркуляцію та фільтрацію, нагріває воду до необхідної температури. В залежності від виробника, якості фільтрів, технічних параметрів і потужності залежить тривалість експлуатаційного періоду.

Характеристики насосів для басейну

Важливо звернути увагу на якість техніки, від чого залежатиме надійність та служба до встановленого терміна. Зазвичай, насоси для басейнів повинні повністю відпрацювати до першого сервісного обслуговування не менше трьох, п’яти років. На зношеність деталей впливають різні фактори, умови експлуатації, навантаження, марка виробника. Знайти необхідний агрегат не важко. В інтернет-магазині є великий асортимент обладнання різноманітних виробників, Aquaviva, Emaux, Hayward, Kripsol. Класифікація насосів:

  • Циркуляційні.
  • Самовсасуванні.
  • Для підігріву використовують теплові насоси.
  • Фільтруючі.

Великі басейни, які працюють стаціонарно круглий рік, потребують в декількох насосах різних типів. Кожен з агрегатів виконує свою функцію, фільтрує, створює противотоки, запускає ультрафіолетову установку та фонтани. Так з’являються додаткові ефекти масажних струменів, джакузі. Насос для басейну може качати і підігрівати воду протягом шести годин. Для природних водоймів, прудів, переливних басейнів у системі фільтрації часто використовують префільтри, що забезпечує хороший водообмін. Підбирати товар потрібно, виходячи з потужності, продуктивності, а також інтенсивності використання. Зверніть увагу – https://aquapolis.ua/nasosy.html

Що треба знати при виборі

Ремонт систем та окремих елементів конструкцій виконують за ступенем зносу, загрязнень. Любий насос для басейну буде служити довго, якщо вчасно виконувати профілактичні заходи очищення, використовувати підключення через стабілізатор напруги. Необхідно знати, що конструкції з пластиковим покриттям призначені для незначних навантажень. Бронзові прилади мають термозахист, працюють в умовах великих навантажень. На що ще слід звернути увагу при покупці:

  • Робота в різних температурних умовах.
  • Захист насосной системи.
  • Рівень шуму.
  • Спосіб установки.
  • Захист від перегріву.
  • Аварійний злив.

Насоси для басейну не вимагають особливої уваги. Треба тільки дотримуватись простих правил, вчасно вимикати і зберігати в теплому місті. Якщо виникнуть питання, професійні менеджери нададуть допомогу в підборі техніки, допоможуть розібратися в експлуатаційних якостях. При первинній установці агрегату, фахівці встановлять відповідні налаштунки, вам не потрібно нічого робити, вивчати. Продукцію доставляємо в любу місцевість по Україні. Звертайтесь, у нас самі доступні ціни, діють спеціальні пропозиції, знижки.

Перейти до вмісту