Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

У широкий прокат виходить різдвяна сімейна комедія «Пригоди S Миколая»: ціни у Полтаві (ВІДЕО)

Відсьогодні на екрани виходить фільм, з якого розпочнуться зимові свята –  різдвяна сімейна комедія «Пригоди S Миколая» від компанії «Big Hand Films». Cтрічку створено за підтримки Держкіно.

«Пригоди S Миколая» – це історія про дорослішання, про віру в казку, про те, що дива можуть змінити життя на краще, подарувати радість, дружбу і кохання. У стрічці йдеться про пригоди другокласника Артема, родина якого переїхала з великого міста в будинок у Карпатах. Напередодні Дня Святого Миколая до хлопчика неочікувано завітав сам Миколай, який виявився злодієм у костюмі чарівника, пише Держкіно.

Кінопроект став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Сума державного фінансування проекту склала  22 млн  614 тис. 766 грн. при загальній вартості виробництва фільму 37 млн 691 тис. 277 грн. Режисером картини є Семен Горов, відомий глядачам за роботами «Вечори на хуторі біля Диканьки», «Божевільний день, або Одруження Фігаро», «Сорочинський ярмарок» та ін. Автор сценарію фільму – Антон Базелінський, продюсер – Марія Каель.

У Полтаві фільм демонструватимуть у двох кінотеатрах Wizoria Колос та Мультиплекс. У Wizoria Колос щодня організовують по одному сеансу вдень о 18:05, вартість квитка – 85 грн. У Мультиплексі є розклад сеансів на 13 та 14 грудня по 3 сеанси вдень:

10:40 – 50 грн, 90 грн (VIP-місця)

12:25 – 80 грн, 140 грн

19:10 – 85 грн, 150 грн.

Читайте також: Василь Вірастюк з творчою командою у Полтаві презентував українську новорічну комедію (ФОТО, ВІДЕО)

Василь Вірастюк – анти-Святий Миколай, – продюсер фільму

 

Перейти до вмісту