Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтавській РДА обговорили підсумки року й визначили напрямки діяльності на наступні три

Головував на засіданні перший заступник голови райдержадміністрації Валентин Герасименко.

Розпочали засідання з підсумків соціально-економічного розвитку району. Протягом року робота велася згідно з ухваленим бюджетом, зокрема у сферах медицини, культури, освіти, благоустрою. З районного бюджету фінансували придбання медичного обладнання, ремонти шкіл та будинків культури, проекти з тепломодернізації. Зокрема, на освіту виділили 11,5 млн грн, на культуру – 6,5 млн грн. Про це повідомляють у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Для об’єднаних територіальних громад найважливішим питанням наради став розгляд перспективного плану розвитку Полтавського району на 2019-2021 роки. Адже цей документ закладає фундамент співпраці керівництва району з громадами.

Коли районна держадміністрація збирає на колегію – це продовження програм, які спрямовує і Президент, і Уряд, і Верховна Рада щодо регіонального розвитку, але вже на районному рівні.

Також у межах засідання виступили начальник відділу освіти РДА Наталія Веретільник, яка доповіла про проведену роботу в закладах освіти району, та головний лікар Полтавської центральної клінічної лікарні Олег Мехедько, який поінформував присутніх про використання коштів у медичній сфері.

Перейти до вмісту