Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Ланнівській ОТГ відбулось перше засідання Ради регіонального розвитку

27  грудня в будинку культури селища Ланна відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку Ланнівської об’єднаної територіальної громади та обговорення Плану перспективного розвитку громади на 2019-2021 роки.

Обговорили виконання  плану соціально-економічного розвитку на 2018 рік і пропозиції щодо формування дорожньої карти розвитку громади, на основі якої буде розроблено План перспективного розвитку громади на 2019-2021 роки, повідомляють у Полтавській ОДА.

Голова Ради  регіонального розвитку, голова сільської ради Костянтин Удовиченко повідомив, що спільно з польськими експертами в рамках підтримки реформи місцевого самоврядування – впровадження парситипативної моделі стратегічного планування в громадах було розпочато роботу над Стратегією розвитку Ланнівської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки. Він охарактеризував основні напрямки розвитку громади й на наступний рік.

Відтак планують  будівництво соляної кімнати в  громадській будівлі  дільничної лікарні в селищі Ланна.  В рамках реалізації проекту-переможця обласного конкурсу проектів  розвитку  територіальних громад області   встановлять відеоспостереження в населених пунктах. Ремонтуватимуть і дорожнє покриття вулиць та пішохідні доріжки. За підтримки обласного бюджету реалізують проект  «Капітальний ремонт будівлі з утепленням стін горища, заміною вікон та дверей (термомодернізація) Ланнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів».

З метою розробки Плану перспективного розвитку громади Костянтин Удовиченко запропонував членам Ради регіонального розвитку, депутатам Ланнівської сільської ради, мешканцям ОТГ підготувати пропозиції для формування дорожньої карти розвитку громади, на основі якої буде розроблено План перспективного розвитку громади на 2019-2021 роки.

Перейти до вмісту