Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці відбувся шаховий турнір присвячений Міжнародному дню людей з інвалідністю

6 грудня у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Крюківського району ДСЗН та ПАТО виконавчого комітету Кременчуцької міської ради з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю відбувся турнір з шахів. 
Крім відвідувачів територіального центру в турнірі взяли участь вихованці Кременчуцької спеціалізованої загальноосвітньої школи – інтернат, повідомляють у міській раді.
Директор Кременчуцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олег Медведенко привітав учасників змагань та зауважив, що проведення такого турніру з шахів вже стало доброю традицією. Побажав всім успіху, бути мудрими, відповідальними і послідовними у своїх рішеннях, як у грі так і в реальному житті.
Учасники, які звільнялися протягом змагань, були запрошені до зони релаксу, організованою психологом Леоновою Анастасією, де приймали участь в арт-терапії з використанням техніки «Монотопія» або з захопленням грали у настільні ігри. 
За підсумками змагань судді турніру Дружинін Микола Миколайович і Гриціва Тетяна Олексіївна оголосили результати: 1-е місце серед чоловіків отримав Чирва Назар, 2-е Шакіашвілі Георг, 3-є – Шивяук Ростислав, серед жінок 1-е місце – Білієнко Сюзана, 2-е – Аукштуоліс Ольга, 3-є місце- Голубко Марина.
Призери і учасники були нагороджені грамотами і солодкими призами.

 

Перейти до вмісту