Ви тут:
Суспільство 

«Секс і нічого особистого» за перший вікенд побачило понад 120 тисяч українських глядачів

За перший довгий вікенд створена за підтримки Держкіно гаряча романтична комедія «Секс і нічого особистого» зібрала 11 млн 363 тис. 947 грн. і посіла з цим показником четверте місце в українському прокаті за цей вікенд. 

За результатами першого вікенду, стрічка обійшла такий блокбастер як «Людина Павук: Через всесвіт» (5 055 935 грн.), пише Держкіно.

«На національному ринку українські жанрові фільми впевнено  продовжують конкурувати з голлівудськими. Одним з таких прикладів стала романтична комедія «Секс і нічого особистого», з чим я й вітаю творчу команду!», – зазначив голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Фільм «Секс і нічого особистого» вийшов в український прокат 20-го грудня.

Режисерка: Ольга Ряшина

Продюсери: Юрій Мінзянов, Влад Ряшин

Оператор-постановник: Дмитро Недря

Автори сценарію: Сергій Притула, Валентин Сергійчук, Віталій Тильний, Володимир Ковцун, Володимир Жогло, Художник-постановник: Діана Тодоратьєва

Композитор: Дмитро Матвійчук

У ролях: Роман Луцький, Анжеліка Ніколаєва, Наталя Мазур, Сергій Притула, Андрій Данилко.

Сюжет: Коли на пропозицію руки і серця тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут не до жартів. Вбитий горем Сергій приймає чоловіче рішення і їде в Прагу на новорічні свята до свого друга Василя. Після ночі обломів у стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною, яка обіцяє зробити з нього супергероя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина. Чим закінчаться гарячі пригоди новорічної Праги дивіться 20 грудня!

Перейти до вмісту