Ви тут:
Відео Комуналка Полтавщина Споживач Суспільство 

Рахунки “Полтаватеплоенерго” за листопад полтавці можуть отримати в “Особистому кабінеті споживача” (ВІДЕО)

Абонентська служба «Полтаватеплоенерго» на початку грудня провела нарахування за послуги підприємства, які споживачі отримували в листопаді поточного року. Паперові рахунки кожне домогосподарство традиційно отримає на свою поштову адресу в другій половині цього місяця.

Однак уже зараз споживачі можуть ознайомитися з розміром нарахувань, скориставшись цілодобовим он-лайн сервісом «Особистий кабінет споживача». У розділі «Поточний рахунок» вказана сума до сплати за підсумками розрахункового місяця. Тут же розміщена електронна версія рахунка в PDF-форматі, яку споживач побачить, клікнувши на активному посиланні із назвою місяця «Листопад 2018 р.», йдеться у повідомленні прес-служби “Полтаватеплоенерго”.

 

Також в «Особистому кабінеті» його зареєстровані користувачі мають змогу замовити щомісячну доставку рахунка на електронну скриньку паралельно з традиційною доставкою «Укрпоштою». Для цього в розділі «Редагувати профіль» слід змінити параметри особового рахунка, а саме в опції «Рахунок на електронну пошту» клікнути на «Так». 
Після підтвердження рішення кнопкою «Надіслати» споживач буде регулярно отримувати електронний варіант рахунка на e-mail незалежно від поштової доставки. Якщо після замовлення щомісячна електронна доставка рахунків не відбувається, рекомендуємо користувачам перевірити папку «Спам» поштового сервісу і додати адресу, з якої надійшов лист із рахунком, до списку контактів. 
Та найпершою умовою для користування сервісом «Особистий кабінет споживача» є обов’язкова реєстрація в ньому. Зробити це можна за кілька кроків
Крок 1. Ввести прізвище, ім’я, по батькові людини, на яку зареєстрований особовий рахунок.
Крок 2. Ввести особовий рахунок (без пробілів у форматі Х-ХХХ-ХХ-Х).
Крок 3. Ввести обраний пароль і підтвердити його. Необхідно використовувати літери та цифри, але слід подбати про збереження цієї комбінації.
Крок 4. Ввести і підтвердити адресу електронної пошти.
Крок 5. Ввести текстові символи (літери — ВЕЛИКІ), які перевіряють користувача (CAPTCHA).
Крок 6. Ввести суму останнього платежу.
Крок 7. Натиснути на кнопку «Зареєструватися».
Сервіс «Особистий кабінет споживача» має чимало інших функцій і можливостей для користувачів. Детальніше дізнатися про них можна тут: https://bit.ly/2O7YZUv.
Перейти до вмісту