Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Пирятинці ділилися досвідом з освітянами Засульської ОТГ

28 листопада  заклади загальної середньої освіти зустрічали керівників шкіл  Засульської ОТГ на чолі з начальником відділу освіти, молоді та спорту  Людмилою  Шевченко.

Делегація  мала можливість познайомитися з  позитивними практиками впровадження реформи в галузі освіти, роботою шкіл Пирятина, повідомляють у міські раді.

Гостей ознайомили з роботою шкільного соціального підприємства “Cмарагд“,  проведенням  тематичних кейс-днів,  з новими підходами у налагодженні співпраці з батьківською громадськістю ,”Школа – мій партнер“, організацією харчування для учнів, професійного навчання за спеціальностями “кухар ІІІ розряду“,  “водій категорії “В“ і “С“.

Потім освітяни Засульської ОТГ відвідали Опорний заклад Пирятинську зш І-ІІІ ст. № 6. Микола Василенко презентував роботу опорного закладу як центру децентралізованого управління в об’єднаній територіальній громаді. Гостей вразили лінгафонний кабінет, комп’ютерні класи, кабінети фізики, хімії, біології, інформаційно-культурний центр – файнбук.

Знайомство з Пирятинським ліцеєм розпочалося з відвідування басейну, інклюзивно-ресурсного центру, тренажерної зали, відділення сумо дитячо-юнацької спортивної школи, 1-х класів та кабінету англійської мови.

Зустріч завершилася обговоренням питань  організації методичної роботи в закладах освіти, роботи над науково-методичною темою, проектною діяльністю.

Перейти до вмісту