Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавщина готова до ускладнення погодних умов, – Олексій Басан

Директор ДП “Агентство місцевих доріг Полтавської області” Олексій Басан повідомив про стан експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення області в осінньо-зимовий період 2018 року.

За 25 районами області закріплено 17 супідрядних організацій, в яких підготовлено до роботи 46 піскорозкидачів, 28 навантажувачів, 12 автогрейдерів, 56 одиниць техніки з відвалами. Заготовлено достатню кількість протиожеледної суміші, яка розміщена на 24 базах для зберігання. Полтавщина готова до ускладнення погодних умов”, директор ДП “Агентство місцевих доріг Полтавської області” Олексій Басан.

В області додатково закупили майже 1200 тонн солі, яку привезуть 4 грудня та розподілять у райони.

«Вихідними питання вирішили. У зв’язку зі складними погодними умовами у ці райони завезли достатньо матеріалів для боротьби з ожеледицею. Також у Зіньківському, Оржицькому та Лубенському районах є проблеми з технікою. Для її вирішення залучатимуть до роботи техніку з сусідніх районів», – сказав Олексій Басан.

Агентство розробило карти по кожному району області з визначенням першочергових доріг зачистки та посипки для оперативного реагування, під час ускладнення погодних умов.

Цьогоріч дійсно ситуація на дорогах краща, ніж минулоріч. Є й деякі проблеми, але ми про них знаємо та вирішуємо, – зазначив перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький.

Перейти до вмісту