Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Подарунки, зібрані в рамках проекту «Ялинка янголів», знаходять своїх власників

Цьогоріч уже вп’ятнадцяте реалізується «Ялинка янголів» – благодійний проект, що здійснює дитячі мрії. Протягом усього грудня небайдужі полтавці мали змогу взяти участь в цій ініціативі та стати для діток добрими чарівниками. Потрібно було лише взяти з ялинки, що знаходилася в ТЦ «Київ» кожних вихідних, янгола та здійснити бажання, яке залишила дитина.

Традиційно, організаторами цієї акції стали благодійна організація «Реабілітаційний центр «Вихід Є!» та волонтери загону «Єдність» Української медичної стоматологічної академії при підтримці управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради.

Напередодні Нового року такі омріяні для дітей подарунки, почали знаходити своїх власників. Свої новорічні подарунки уже отримали діти з дитячих будинків сімейного типу, багатодітних сімей, діти-пацієнти онкогематологічного відділення дитячої міської клінічної лікарні, вихованці КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Полтавської обласної ради», діти загиблих учасників АТО.

Серед таких омріяних подарунків – ляльки та машинки, різноманітні набори для навчання та ігор, рюкзаки, санчата та, звичайно, солодощі.

Вручення подарунків в рамках благодійного проекту «Ялинка янголів» продовжуватиметься.

Перейти до вмісту