Ви тут:
Суспільство Україна 

Ольга Богомолець буде балотуватися на посаду Президента України

Народний депутат Ольга Богомолець буде балотуватися на пост Президента України. Про це йдеться в заяві, яку вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Я не боюся ризику, я не боюся брати на себе відповідальність, я не боюся того, що буде тяжко. Я хочу стати для українського народу тим Президентом, який гарантує йому справедливість. У нас має бути гарант не тільки Конституції, а ще й гарант справедливості. Президент, який почне, в першу чергу, з себе. Він не буде порушувати Конституцію, він буде жити таким життям, яким живуть звичайні люди. Тоді у нас з’являться справедливі пенсії, справедлива реформа охорони здоров’я, справедливі податки для бізнесу без тиску. Справедливе життя. Тоді Україна стане іншою, тоді люди будуть усміхатися, тому що вони будуть пишатися тим, що живуть у такій державі. Саме заради цього я іду в Президенти», — заявила Ольга Богомолець.

Нагадаємо, Ольга Богомолець організувала та очолила громадський рух лікарів «Швидка медична допомога Майдану» під час Революції Гідності. Була кандидатом на посаду Президента України на позачергових президентських виборах 25 травня 2014 року. За результатами голосування посіла 8 позицію із 20 претендентів, отримала 345 384 голосів.

Наразі Ольга Богомолець — голова Комісії Верховної Ради з питань охорони здоров’я. Заслужений лікар України. Науковець із 25-річним стажем клінічної, дослідницької та викладацької роботи, капітан запасу медичної служби, автор 70 наукових праць і 14 патентів.

Перейти до вмісту