Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Оголосили прийом матеріалів на здобуття Премії Полтавської обласної ради імені Володимира Вернадського

Премія Полтавської обласної ради імені Володимира Вернадського заснована з метою розвитку вітчизняної науки, підтримка талановитих науковців. Вона присуджується щороку до дня народження В.І. Вернадського – 12 березня – науково-педагогічним та науковим працівникам, які працюють у вищих навчальних закладах 1-4 рівнів акредитації, наукових закладах, установах, на підприємствах Полтавської області та мають вагомі здобутки у науково-педагогічній та науково-дослідницький діяльності, підготовці кваліфікованих фахівців, проведенні фундаментальних і прикладних досліджень.

Номінації Премії:

• «Науково-педагогічна діяльність у вищих навчальних закладах першого, другого рівня акредитації»;

• «Науково-педагогічна діяльність у вищих навчальних закладах третього, четвертого рівня акредитації»;

• «Наукова діяльність на підприємствах, в установах та організаціях».

Пропозиції про присудження Премії вносять адміністрації (ректорати) вищих навчальних закладів першого – четвертого рівнів акредитації, адміністрації наукових закладів, установ і організацій щорічно до 15 січня. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

У листі-клопотанні до журі Премії необхідно вказати прізвище, ім’я та по батькові кандидата на нагородження, його місце роботи, посаду, адресу проживання, контактні телефони, зазначити конкретний внесок номінанта у підготовку кваліфікованих фахівців, проведення фундаментальних і прикладних досліджень

До листа-клопотання, завіреного підписом керівника організації, установи та печаткою, додаються ксерокопії паспорта та ідентифікаційного коду претендента.

Документи на здобуття Премії подаються за адресою: 36014, м. Полтава, вул. Соборності, 64-ж, Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського (приймальня ректора).

У кожній номінації може бути присуджена лише одна Премія.

Премія не може бути присуджена посмертно.

Рішення журі про присудження Премії буде оприлюднено у засобах масової інформації.

Лауреати Премії отримають грошові винагороди та дипломи.

Розмір Премії становить 5000 (п’ять тисяч) гривень у кожній номінації.

Перейти до вмісту