Ви тут:
Суспільство Україна 

Невдовзі один з популярних провайдерів підвищить тариф на телебачення

З 1 січня 2019 року популярний провайдер Triolan підвищує тариф на кабельне телебачення. Абонентська плата за місяць коштуватиме 70 гривень.

У компанії пояснюють, що підвищення тарифу є закономірним рішенням, оскільки медіагрупи підвищують ціни на власні канали для провайдерів кабельного телебачення.

“Зміни у тарифі пов’язані з черговим підвищенням медіагрупами цін на власні канали для провайдерів кабельного телебачення з 1 січня 2019 року. Тож зростання ціни для пересічного користувача є закономірним наслідком такого рішення. У свою чергу, ми доклали максимум зусиль для того, щоб мінімізувати збільшення вартості послуги для користувачів та не знизити якість наповнення пакета телеканалами”, – йдеться у повідомленні на офіційному сайт Triolan.

Також зазначають, що розмір абонентської плати, як і раніш, не залежить від кількості підключенних телеприймачів та включає до себе доступ до усіх форматів кабельного телебачення – аналогового (75 каналів), цифрового (100+ каналів) та IPTV (100+ каналів).

 

Востаннє Triolan підвищував тариф на кабельне телебачення з 1 січня 2018 року – тоді тариф становили у 50 грн.

 

Перейти до вмісту