Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Напрямки розвитку на 2019-2021 роки району обговорили на засіданні Ради регіонального розвитку Гребінківщини

Під головуванням голови Гребінківської райдержадміністрації Віталія Роспопова відбулося перше засідання районної Ради регіонального розвитку в Гребінківському районі.

Учасники зібрання окреслили основні досягнення галузей району за 2014-2018 роки та визначили напрямки розвитку на 2019-2021 роки, повідомляють у Департаменті інформдіяльності Полтавської ОДА.

 

Про досягнення за останні чотири роки. Він наголосив, що багато проектів на стадії завершення, і закінчать їх будуть у 2019 році. Приклади успішної реалізації проектів у сільській місцевості навів голова районної ради Валерій Зінченко.

“Гребінківщина має високий потенціал для реалізації нових проектів і за місцем розташування, і за наявністю ресурсів, кадрів, приміщень. І тому майбутні проекти мають не лише відповідати потребам часу і населення Гребінківщини, а й мати реальну реалізацію в короткий термін” – наголосив голова райдержадміністрації на завершення засідання.

На наступному засіданні заплановано детальне обговорення Плану перспективного розвитку Гребінківського району на 2019-2021 рр.

Перейти до вмісту