Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На благодійному концерті у Полтаві зібрали понад 58 тисяч гривень (ФОТО)

11 грудня в Палаці дозвілля «Листопад» відбувся благодійний концерт «БлагоStream». Захід проходить у місті уже шість років та став традиційним. Він об’єднує тих, хто допомагає людям творити добро, бути милосердним, краще розуміти проблеми інших.

Про це повідомляє прес-служба Полтавської міської ради.

На захід завітала заступник міського голови Людмила Бойченко. Вона наголосила, що такі благодійні концерти згуртовують у творчій співпраці учнів, вихованців, батьків, педагогів закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти:

“Найдорожче, що є у нас із вами – це життя. Найдорожчий здобуток, який ми можемо в цьому житті отримати – це наші діти. Найкращі діти – це наші з вами діти, діти Полтави. Сьогоднішній захід драйвовий, емоційний, професійний. Хочу запевнити: якщо у нас така молодь, то майбутнє Полтави у надійних руках”, – зауважила Людмила Бойченко.

Під час концерту свої пісенно-танцювальні композиції дарували колективи шкіл №№. 2, 5, 7, 13, 16, 28, 30, 32, 34, 40, СНВК №№ 26, 86 – переможці щорічного фестивалю дитячої творчості, а також керівники хореографічних гуртків та вихованці закладів освіти №№1, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 16, 17, 20, 25, 26, 29, 31, 37, ЦПО; володарі всеукраїнських та міжнародних гран-прі танцювальний клуб «Акцент» ПДЮТ, педагоги різних шкіл та різних спеціальностей: філологи і математики, історики та вчителі-початківці, викладачі мистецтва й фізичної культури, психологи і соціальні педагоги закладів освіти №№1, 10, 11, 14, 16, 17, 29, 32 та ПДЮТ, які виконали пісенне попурі.

Начальник управління освіти Юрій Матвієнко також відвідав захід та, в свою чергу, подякував усім причетним до його створення.

“Освіта у сьогоднішньому світі змінюється, реформується, але що залишається константою – це щирі серця освітян. Я схиляюся перед вами, я щиро вдячний за те, що ви долучилися до «БлагоStream»”.

По закінченню заходу заступник міського голови Людмила Бойченко урочисто вручила директору Комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр Полтавської міської ради» Сергію Зайцеву сертифікат на облаштування кабінету ЛФК.

“Сьогодні нас об’єднала одна спільна мета – це створення сучасного інноваційного кабінету ЛФК. Статистичні дані нашого міста свідчать про те, що у Полтаві є близько тисячі дітей з особливими освітніми потребами. Це говорить про те, що діти матимуть змогу займатися у сучасному кабінеті: чи під час комплексної оцінки чи під час корекційно-розвиткових занять. Дякую всім за добро та благо, підтримку та розуміння”, – наголосив Сергій Зайцев.

За час благодійного концерту було зібрано 58 тисяч 632 гривні.

na-blahodiynomu-konerti-u-poltavi-zibraly-ponad-58-tysiach-hryven-foto

Перейти до вмісту