Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Маленькі полтавці починають отримувати подарунки від проекту “Ялинка Янголів”

Напередодні новорічних свят, 21 грудня, до 42 вихованців Полтавської спеціалізованої школи-інтернат №2 І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» імені Софії Русової Полтавської обласної ради завітали волонтери благодійного проекту «Ялинка Янголів».

З цікавістю в очах, радістю та веселим сміхом зустрічала малеча гостей. Машинки, конструктори, пазли, ляльки, інші дитячі іграшки та солодощі привезли волонтери з собою. Все це мрії дітей, що були на паперових янголах, які щовихідних, починаючи з 23 листопада були розміщені на ялинці в ТЦ «Київ». Всі бажаючі мали змогу долучитися до проекту та стати на мить чарівником і здійснити бажання дитини, повідомляє Полтавська міська рада.

Проект організовано Благодійною організацією «Реабілітаційний центр «Вихід Є», волонтерським загоном «Єдність» Української медичної стоматологічної академії за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради.

Організатори проекту «Ялинка Янголів» висловлюють щиру подяку всім громадянам нашого міста, які долучилися до проекту, подарували радість та віру у новорічне диво дітям.

Інші акції по врученню подарунків щорічного благодійного проекту «Ялинка Янголів» будуть організовані до кінця грудня поточного року та на початку січня 2019 року.

Перейти до вмісту