Ви тут:
Суспільство Україна 

Всі силовики переведені на посилений варіант несення служби, – Арсен Аваков

Про це глава МВС повідомив під час екстреного засідання РНБО України, яка рекомендувала Президентові України і Верховній Раді ввести воєнний стан терміном на 60 діб.

«Я звертаюсь до патріотів України – зосередитись на протидії зовнішньому ворогу і не втягуватися у внутрішнє протистояння», – заявив Арсен Аваков.

Він дав доручення Державній прикордонній службі України, Національній гвардії України, Національній поліції України та Державній службі України із надзвичайних ситуацій перейти на посилений варіант несення служби.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій:

«Таке рішення було прийнято на підставі положення про МВС України”, – йдеться на сайті рятувальників.

Служба безпеки України:

За фактом агресивних дій Російської Федерації у Керченській протоці слідчими Служби безпеки України та військової прокуратури здійснюються невідкладні слідчі дії у межах кримінального провадження за ст. 437 Кримінального кодексу України “Планування, підготовка, розв’язування та ведення агресивної війни”, зареєстрованого Прокуратурою Південного регіону.

Особовий склад СБУ приведений у повну бойову готовність. Посилено контррозвідувальні заходи для недопущення на території України інших провокацій спецслужб РФ та дестабілізації ситуації в середині країни”.

Нагадаємо, на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України і звернення Президента України, на понеділок, 26 листопада 2018 року на 16:00 голова Верховної Ради України Андрій Парубій скликає позачергову сесію Верховної Ради України.

Перейти до вмісту