Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

«Ворскла» програла у Маріуполі (ВІДЕО)

Команда Василя Сачка перед домашньою грою з лондонським «Арсеналом» зазнала поразки від конкурента у боротьбі за зону єврокубків.

У 16-му турі УПЛ зустрічалися команди – учасники цьогорічних європейських змагань, які не проти повернутися до Ліги Європи наступного сезону. І якщо маріупольці вже давно вилетіли з турніру, то «зелено-білі» вже найближчого четверга проведуть матч з, напевно, найзірковішим суперником у своїй історії – лондонським «Арсеналом».

Звітний матч розпочався за рівної гри з боку обох команд, тому не дивно, що перший небезпечний момент у зустрічі (і єдиний у стартовій 45-хвилинці) виник лише на 21-й хвилині, коли Сапай пробивав з лінії штрафного – кіпер господарів Гальчук грамотно вибрав позицію і впорався з ударом суперника.

Читайте також:

«Ворскла» – «Арсенал» (Лондон): футбольне свято у Полтаві можуть зіпсувати

Після перерви господарі відкрили рахунок. Постарався Олександр Зубков, який у штрафному майданчику гостей пробив точно в дальній кут воріт Шуста. Надалі маріупольці уміло зупиняли полтавців на підступах до своєї штрафної, а гості до самого фінального свистка так і не зуміли перебудувати свою гру.

У підсумку команда Василя Сачка зазнали болючої поразки, яка дозволила їхнім конкурентам впритул наблизитися до полтавців у турнірній таблиці.

Перейти до вмісту