Ви тут:
Оголошення Суспільство Україна 

Укроборонпром закликає не поширювати інформацію про переміщення ввійської техніки

ДК “Укроборонпром” закликає не поширювати у будь-який спосіб інформацію про переміщення військової техніки та озброєння. Також нагадують українцям, що Російська Федерація веде активну інформаційну війну, тому необхідно обачно ставитись до неперевіреної інформації.

Про це повідомили у  прес-службі концерну.

“У зв‘язку із актом неприкритої військової агресії Російської Федерації та затвердження Указу Президента України “Про введення воєнного стану в Україні” (№9338), ДК “Укроборонпром” має повідомити про можливі зміни у порядку роботи деяких підприємств, що входять до складу Концерну”, йдеться у повідомлені.

Підприємства “Укроборонпрому”, які розташовані у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях, працюватимуть в особливому режимі, який включає можливу зміну графіку їхньої роботи, виробничої діяльності та виконання завдань пов‘язаних із функціонуванням державної системи цивільного захисту.

“З огляду на особливий режим роботи цих підприємств “Укроборонпрому”, порядок доступу представників ЗМІ на їхню територію може зазнати змін. У зв‘язку з чим, просимо журналістів звертатися до прес-служби Концерну для уточнення особливостей проведення прес-турів на оборонні підприємства”, – зазначили у прес-службі концерну.

Представників ЗМІ, для отримання офіційної інформації щодо діяльності ДК “Укроборонпром” та підприємств, що входять до його складу, мають звертатись безпосередньо до прес-служби Концерну на електронну адресу [email protected] або за телефоном: +380 (44) 586-24-72.

Перейти до вмісту